keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Voihan nallukka ja vinkkejä

 Me saatiin testattavaksi ihanista ihanimmat nallukan nahkarukkaset, väri on tosi suloinen, pehmoiset rukkaset ja sisällä lämmin teddyvuori. Tuollaiset kelpaisi minullekin. Nyt vain kelejä odotellaan että hanskat pääsee tositoimiin. Käykääpäs täällä kurkkaamassa, värejä löytyy useita ja hintakaan ei päätä huimaa.Tilasin myös selialta ihanan hatun asuun joka esiteltiin tässä.


Sitten niitä vinkkejä, herkkusuille suosittelen tätä: kaikenlaista hyvää löytyy.Ja jouluihmisille hieman humoristisempi blogilöytö:


Nyt taidan hakea kakunpalan, joka jäi maanantailta kun täytin vuosia. Tunnelmallisia iltoja teille.Voi ei miten mä nyt pärjään, kun meidän telkkarissa ei jostain syystä ole signaalia, ilta pilalla, jos jää eastenders ja emmerdale näkemättä.


5 kommenttia:

 1. Nallukat on aivan ihanat:) Tytöt sai ne pyynnöstäni viime vuonna joulupukilta:)

  VastaaPoista
 2. Nallukoita meillä ei ole vielä ollutkaan.

  Onpa tunnelmallinen tuo viimeinen kuva.

  Onnea myöhässä, synttärin vuoksi!

  VastaaPoista
 3. Joo nämä rukkaset on ihania:) meillakin oli viime talvena. Harmi vaan ku edellisen talven jäljiltä pienet. Muistelisin näiden olleen jotain 15 euroa viime vuonna. Eli kaikki kallistuu..

  SANNA S.

  VastaaPoista
 4. Synttäriäonnea näin jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 5. Taidampa käydä tsekkaamassa rukkaset, meillä ei meinaa millään enää yksi vuotiaan kädet pysyä lämpiminä. Ja hyviä (ja kauniita) hanskoja on ollut ihan mahdoton löytää!

  VastaaPoista