lauantai 20. lokakuuta 2012

Käytiin hakemassa

Siis tämä mekko, hoksasin sen muutamia päiviä sitten Kappahlin sivuilla uutuuksissa ja sitten kun sitä rupesi vilahtamaan blogeissa niin tuli kiire, viime vuonna jäätiin ilman. Tämä on kyllä suloisempi kuin viime vuonna. Neiti oli mukana kun juostiin hakemaan isin odottaessa autossa ja olis tyttö ostanut kaikkea muutakin. Mutta pieneksi jäi nyt ostokset. Tarkoitus olisi hakea tuohon vielä kaveriksi nuo ihanat legginsit.

Kauniin hymyn sain pyydettäessä, tällaisia kuvat tuppaa olemaan nykyään.

hattu, legginsit ja saappaat hm, takki next

 Ainakin meidän kappahlissa  oli  mukava tarjous clubikortin omistajille, kaikki ale-hinnat puoleen hintaan, joten nopiaa napattiin tuo kassi ja hattu (samantyyppinen silverjunglen hattu meiltä katosi), hintaa laukulle tuli 3€ ja hatulle komeat 50 senttiä. Ja tuo kynsiviila oli liian suloinen kauppaan jätettäväksi. Enkelivalot löytyi kirpparilta 2€ hintaan.

 Kivaa lukemistakin on lainattu kirjastosta.


Neiti ja isäntä on yökylässä mummulassa ja se tietää mulle erittäin rauhaisaa iltaa glögin, käsitöiden ja lukemisen parissa. Nuo enkelivalot saivat paikkansa neidin sängynpäädystä.Mitä te teette tänä iltana? Tai yleensäkin silloin kun muu väki on poissa.


5 kommenttia:

 1. Onpa suloiset valot! Mun pitäis myös löytää tyttöjen huoneeseen joku ihana valosarja yövaloksi.
  Meillä on ihan normi koti-ilta tänään. :)

  VastaaPoista
 2. OLin eilen töissä ja sit palaverissa, kotona klo 21. Kun sain luettua Nöpölle iltasadun sammuin kuin saunalyhty.

  Viime kesänä oli yksi vrk että oli mies ja pienet muualla, menin lavatansseihin :)

  VastaaPoista
 3. Pst! Käyn vinkkaamassa, että voitit Ticket-arvonnan:) Laitatko yhteystietoja vielä helmijakerttu(at)luukku.com niin laitan tiedon Punavuoren peikolle...

  VastaaPoista