keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ihania juttuja

Meidän tepsut tuli jo postissa, on ne vaan ihanat.Tilasin ne suoraan  tehtaalta, viime vuonna tehtiin samoin. Koko vaikuttaa aika isolta, tänä vuonna ne on 27, mutta niissä on se suositeltu kaksi senttiä väljyyttä. Viime vuonna käytettiin kokoa 24. Hinnaksi tuli tehtaalta tilattaessa 66€. Näissä on nyt myös vetoketju.Kuvassa näkyy myös fb-kirppikseltä secondhandina ostettu kivatin villahaalari. Fb-kirpparilta löytyi myös ihana taulu, ainkain sävyt taulussa ovat niin kauniit.

Ostettiin myös söpösiä pinnejä, vaikkei neiti niistä oikein vielä piittaakaan, dibsukalta.Kiitos vastauksistanne edelliseen postaukseen, luultavasti päädyn ensimmäiseen asuun. Kommentteja on todella mukava saada:)) eli lisää lisää.

5 kommenttia:

 1. Meillä oli viime talvena ruskeat tepsut. Noita isoja kokoja (29 meillä) sai vain tilattuna. Harmittaa niin et koot loppui tuohon 30. Enää ei meille mahdu tepsut. Niin ihanat ja lämpöiset ja nätitki kuin ne on.

  VastaaPoista
 2. Meillä oli vaaleanpuniaset Tepsut viime vuonna ja niin tulee tänäkin vuonna, mutta vanhaa mallia eli ilman vetskaria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä katsoin että sitä ilman vetskaria mallia tehdään vain 26 kokoon saakka

   Poista
 3. Meillä on yhdet olleet tytöllä ja ne oli kyllä tosi hyvät. Ihan tytön lempparit. Kauniit on nuo vaaleanpunaiset.

  VastaaPoista
 4. Ihan samanlaiset tepsut tuli meillekin viikko sitten:) Minäkin tilasin ne tehtaalta, kuten viime vuonnakin ja vetooketjun kanssa myös tänäkin vuonna.

  VastaaPoista