tiistai 3. heinäkuuta 2012

Syksykö?

No ei ainakaan meillä, mutta eilen tuli elloksen syys/talvikuvasto ja sitä vähän selailtuani pisti kyllä masentamaan. Eli meillä ei kyllä eletä vielä ollenkaan syksyssä. Yleensä mulla on kyllä tapana fiilistellä vuodenaikoja etukäteen eikä olla läsnä nykyisessä. Tuntuu että juoksen jatkuvasti aikaa vastaan, ja aina häviän. No kyllä se syksyn salaperäisyys ja hämyisyys sieltä varmaan  vielä iskee, mutta ei vielä.

Pyysin neitiä eilen poseeraamaan kukkaruukun vieressä kirjastosta tultaessa, mutta hän juoksikin läpi kaikki kolme ja jokaisessa oli napattava kuva:). Tyttö muuten menee nykyään ihan itsenäisesti lastenosastolle, ja kuvassakin näkee kun on valinnut kirjoja laukkuunsa.

hattu ja tylli gymboree,paita ja legginsit sekä laukku hm, jalassa crocsitOllaan herkuteltukin muutamana päivänä (no minä herkuttelen kyllä joka päivä), nyt suklaakakulla. Ja tuon ihanan liinan tilasin hm:ltä.


Ja siitä viime postauksesta jäi puuttumaan muutama kuva kun ne hävis, mutta nyt sain ne siirrettyä, eli meille tulleita vaatteita. Tosin nytkin yksi kuva tulee ihan nurinkurin mutta samapa tuo.

mayoralin tummansininen velourasu

toppi theo&pauline, lili gaufretten neuletakki ja parit leggarit hm:ltä

Aurinkoista kesäpäivää, ja on kiva kun kommentoitte jos käytte kurkkimassa :DD

5 kommenttia:

 1. kuola valuu ku kattoo tuota kakkua :D
  Mutta ei se syksy sieltä vielä tule, vaikka ite kyllä tykkään pimeistä ja viileistä öistä sekä öiset syysmyrskyt on mun mieleen :) Ihana käpertyä sohvan nurkkaan karkkipussin kera ja katsoa syksyllä alkavat lemppariohjelmat. Elokuun loppu ja syyskuu on parasta aikaa. loka-ja marraskuun vois huoletta vaikka skipata ku on nii harmaata ja synkkää :/ aurinkoisina syyspäivinä on ihana kaivaa paksumpaa vaatetta päälle ja lähteä pihalle :) Mutta ei vielä auta ootella syksyä ku niitä hellepäiviä vaikkaki alkaa olemaan tällä mahalla jo tukalat oltavat

  VastaaPoista
 2. Älä nyt mä olen varannut jo hetki sitten meidän toppavaatteet ;) noh oikeastaan siitä taitaa olla jo monta kuukautta aikaa hymmm. puoli vuotta tai jotain... Tänään bobossa pöyrähtäessä lupaili, että ne olis loppu viikosta noudettavissa :)

  VastaaPoista
 3. Toivotaan että kesä jatkuu kuitenkin vielä:)ihana kesä neiti teillä kassinsa kanssa:)

  VastaaPoista
 4. Opettele laittamaan isompia kuvia, noista ei nää paskaakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no minä ainakin näen, oletko käynyt testaamassa näkösi, jos laseja tarvisit.

   Poista