sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Hoitovarustelu ja haalarihakua

Neidin olisi tarkoitus aloittaa hoito parin viikon sisään, paikkaa haimme perhepäivähoitajalta, ja nyt tarvisin neuvoja teiltä kokeneemmilta. Miten sinne on hyvä varustautua, mulla ei ole aavistustakaan, reppu tietenkin, mutta mitä ulkovaatteita, vaihtovaatteita ym..

tämä asu tuli meille silverjungleltaLisää kuvateksti

Ja sitten meillä on hakusessa talvihaalari, sekä tepsuja koossa 27 sekä hienostelukenkiä, sekä välikausihousut koossa 98, jos teiltä löytyy niin laittakaa mailia osoitteeseen pirpanaunelmia@hotmail.com


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Meillä lapsi on ollut kohta 2 vuotta pph:lla,tässä muuten ihan teidän kanssa samalla paikkakunnalla =). Hoitajalla ei itsellään ole ollut vaatimuksena juuri muuta kun sään mukainen varustus ja repussa kulkevat vaihtovaatetteet. Meillä ei ole ollut sadevaatteille juurikaan käyttöä, koska ollaan hankittu vedenpitävät haalarit yms. Kurahousut olen reppuun ostanut, mutta meidän hoitaja ei ole niitä kokenut tarpeelliseksi. Hyvä niin, ettei tule tuplana kosteussuojaa= hiosta turhaan. Yhdellä haalarilla ja satunnaisesti kaksiosaisella asulla on hoidossa kuljettu. Kenkinä on ollut gorea ja oikein kuraisella säällä kumpparit. Nämähän on aina makukysymyksiä, joten kannattaa hoitajalta vaikka etukäteen kysyä mitä haluaa lapselle mukaan.

  Tänä talvena jännittääkin, että kuinka paljon tarvitaan enää välipukuja yms. haalarin alle kun lapsi alkaa liikkua ja leikkiä enemmän.

  Hoitovaatteina parhaita ovat olleet tunikat ja leggarit tai vaihtoehtoisesti velourit ja trikoopaidat. Meillä ei lapsella saa mikään vaate kiristää tai tuntua epämukavalta, joten tällä helpolla linjalla on menty.

  Tsemppiä teille molemmille! Hoidon aloittaminen voi olla aluksi hankalaa, mutta ajan myötä siihen tottuu, niin äiti kun lapsikin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos neuvoista, meillä nyt neiti meneekin päiväkotiin, kun isännän työajat on sellaiset. Torstaina mennään tutustumaan. Jotenkin kauhea päästää vieraiden hoitoon mutta toisaalta kivaa kun tietää että tyttö pääsee touhaamaan kaikkea kivaa muiden lasten kanssa:)

   Poista