sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikonloppuna

On kyllä säät vaihdelleet kovasti, välillä sataa ja myrskyää ja välillä on kuin kauniina kesäpäivänä. Perjantaina annettiin miehen kanssa siedätyshoitoa mulle lähtemällä kotoa pois, jopa parinkymmenen kilometrin päähän. On se uskomattoman typerää mikä siinä yhtäkkiä sit alkaa aina ahdistamaan ja pelottamaan, mutta eipä taida olla muuta keinoa kuin altistus. Muutaman kuvan nappasin ja sit pitikin päästä kotiin. Ja kuinka pitkältä se kotimatka muka tuntui.


Eilen istuttettiin vihdoin muutamat orvokit neidin kanssa. Joku oli useaan kertaan kastellut niitä pussissa niin olivat ainakin kosteita :).Neiti meni yöksi siskoni luo ja pikkuveljeni oli kanssa siellä, kovasti ovat ulkoilleet ja hauskaa on kuulemma ollut. Nyt vain odotellaan tyttöä kotiin. Äidin ilta meni taas liikaa koneen ääressä :), kutoessa, telkkarin edessä, ihanan lukemisen seurassa (kirjaston varausjärjestelmää taas hyödynnetty), ja kerkesi sitä jalkakylvyn tekemään sekä  kasvonaamion. Vielä kun mies olisi ollut poissa niin nautinto olisi ollut täydellinen.


Ps. Muistakaahan osallistua arvontaan1 kommentti:

  1. Minun blogissani on sinulle kysymyshaaste :) Mikäli haluat sen toteuttaa: http://kaksitassua.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta.html

    VastaaPoista