perjantai 11. toukokuuta 2012

Oma sänky

Isäntä haki neidille eilen sängyn sillä välin kun tyttö oli mummin ja paapan luona. Tähän asti tyttö on nukkunut parisängyssä välillä äidin ja välillä isin kanssa. Riemu oli kyllä suurta kun nähtiin oma sänky. Sinne kiivettiin heti ja hihkuttiin kivaa, lapsen pieni iso sänky. Kirjat piti saada sänkyyn ja sinne jäätiin lueskelemaan. 

Oltiin isännän kans ajateltu ettei heti ensimmäisenä iltana pakolla laiteta omaan sänkyyn, mutta vielä mitä, eihän sieltä suostuttu pois tulemaankaan ja kukaan ei saanut istuskella vieressä. Sinne nukahdettiin ja täytyi äkkiä käydä ottamassa kuva jos ei tilanne toistukaan:).Aamuyöllä heräsi itkemään kauhuissaan jotakin, ja piti saada kukkalamppu päälle. Kysyin että haluaako tulla äitin viereen, niin ei halunnut, jäin viereen silittämään ja topakasti tuli käsky, jotta äiti menee isoon sänkyyn. Niin eipä siinä sit mitään. Kyllä on tyttö ylpeä sängystään:))

Minä en kyllä nukkunut hyvin, kun jostain syystä alkaa illalla aivoja kiristämään, niinkuin joku vetäis narun tiukalle aina välillä. Tosi inhottavaa, myös kauhea paine päässä.

Kivaa perjantaita.


2 kommenttia:

  1. Voi kuinka suloista!
    Meillä ainakin se oman sängyn ensihuuma on haihtunut aika nopeasti, mutta poikkeuksiakin löytyy!

    Mukavaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
  2. Aikas ihanaa!! :) Meillä ei pojat nyt jostain syystä ole innokkaina menemään omaan sänkyyn nukkumaan, ja välillä on aikamoista rumbaa iltasin... ;)

    VastaaPoista