torstai 3. toukokuuta 2012

Me vappuna

Vietettiin sitä sit tosiaan mummulassa, ei mitään erikoista tehty, saunassa käytiin ja syötiin tortilloja. Ja tietenkin oli simaa ja tippaleipiä. Mulla oli taas huono päivä pitkän hyvän putken jälkeen. On se vaan niin omituista, että yhtenä aamuna sitä herää ja siinä se taas on, illalla helpotti ja onneksi vappupäivä oli jo niitä paremmanpuoleisia.

Neiti kävi vapputorilla viuhkoineen mummun, tädin ja enon kanssa. Ihan oli keinumaankin uskaltanut. Ja mummu oli vienyt syömään roskaruokaa, hyi mummua.Vappupalloja oli kaksi perinteisten ilmapallojen lisäksi.


Vappupäivänä haettiin ensimmäiset orvokit kotiin ja tuo pilkullinen sanko oli pakko ostaa, oli niin suloinen, mitähän siihen istuttaisi.Minä kärsin taas pää- ja niskasärystä, joten koneella ei jaksa kauan istua, tai siis ruudun tuijottaminen tekee pahaa. Huomenna tulee toimintaterapeutti. Ja sain vihdoin neulottua valmiiksi tunikan mummulle äitienpäiväksi, ihanaa nyt saikin aloittaa jotain uutta, (vaikka olis tuolla paljon keskeneräistäkin).

 Viikko on taas lopuillaan, nautitaan kaikki keväästä, sen minkä pystyy:). 

1 kommentti:

  1. Ei meidänkään vappu mitenkää super erikoinen ollut. Oikeastaan vappu on yksi turhimmista juhlista ainakin mun mielestä... mä en tykkää yhtään simasta enkä tippaleivistäkään ;)

    VastaaPoista