tiistai 3. huhtikuuta 2012

Phister&Philina laatua?

Mähän ostin vähän aikaa takaperin huutiksesta uutena laput kiinni Phister&Philinan suloisen tunikan. Ja koska tämä oli meidän ensimmäinen tätä merkkiä niin kyselisin vähän neuvoa.Onko tälle merkille ominaista äkillinen haalistuminen ja pesunukka. Käyttöönottopesun ja yhden käytön+pesun jälkeen tunika oli kuin monenkin lapsen käyttämä, koko etuosa on haalistunut  ja pesunöyhtää pinnalla. Eli siis onko tämä tyypillistä, jätänkö tämän merkin käytön tähän vai oliko tämä vain poikkeus vahvistaa säännön-tapaus. Ei kuitenkaan ole tapana pelkästä merkistä maksaa, mielummin ostan sitten jotain vaikkakin markettituotetta jos laatu on parempaa.

Niin ja hyvää pääsiäisviikkoa kaikille, meillä odotetaan jo kovasti lauantain trullausta:)

2 kommenttia:

  1. Noh kyllähän p&p:n trikoo vaatteet on välillä mitä sattuu... mutta niin on joka merkin samaa materiaalia olevat. Mutta ei meillä ole mikään mennyt huonoon kuntoon!Mutta käyttö kuitenkin näkynyt... Ne sellaiset ohuet mekot mitä ei jousta yhtään on huomattavasti parempi laatuisia.

    VastaaPoista
  2. Me innostuttiin P&P vaatteista vasta nyt alkuvuodesta ja meillä on monia tämän kevään malliston vaatteita käytössä. Käytössä on myös pari trikoista makkoa/tunikaa ja ne ovat olleet tytöllä käytössä päiväkodissa. Pesussa ne ovat olleet jo kymmeniä kertoja. Eivät ole menneet miksikään! Tuo kuvassa oleva mekko taitaa olla viime vuoden mallistoa? Se ei ole meille tuttu, mutta ainakin nämä uudemmat ovat toistuvaa pesua hyvin kestäneet. (Kuivausrummussa en ole niitä kuivannut...)

    Olisiko kysessä sitten maanantaikaappale tai joku laatuongelma, joka on sittemmin korjattu? Harmi, että teille sattui ensimmäiseksi vaatteeksi tätä merkkiä tällainen kappale, koska P&P:n vaatteet ovat aivan ihania ja ovat meille tulleet ainakin jäädäkseen ;)

    VastaaPoista