keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen lähestyy

Perjantaina pistettiin ohran siemenet multaan, aina kaikki meinaa unohtua. Neidin mielestä oli oikein hauskaa puuhaa. Ja uskollisesti käydään kurkkaamas joka päivä paljonko on kasvanu ja kastellaan, tosin kissatkin käyvät jo joten saa nähdä onko niitä enää pääsiäisenä.


Eikähön nyt muutama heinä jostakin löydy kun useampaan astiaan istutettiin.


Leivottiin tänään dallaspullia (nehän sopii hyvin pääsiäiseen) ja muistui kyllä mieleen miksei useammin neidin kanssa leivota :). Kun olisi tajunnut tehdä edes taikinan yksin valmiiksi. Kyynärvarsia myöten oltiin taikinan peitossa ja myös vaatteet kuorrutettuina molemmilla, lattiasta puhumattakaan. Ja eräs nimeltä mainitsematon tunki suuhunsa jauhoja ja taikinaa varmaan kourallisen. Kaikenlisäksi vehnäjauhoja ei ollut tarpeeksi vaan improvisoitiin ja jatkettiin hiivaleipäjauhoilla. Koittaa nyt siinä saada kaikki pysymään hallinnassa kun ruokaakin laitoin samalla. No ehkäpä tuo kasvatti taas kärsivällisyyttä :D.


No pullat maistuu hyviltä ja nyt on keittiö järjestyksessä, tai ainakin myöhemmin kun isäntä ehtoolla saa loputkin siivottua :).


Neitinen askarteli eilen äidille tuollaisen tipun mummelin luona. Ja johan minä sen kerran pudotin ja siltä tippui pää sekä silmä, onneksi tyttö oli nukkumassa ja sain liimattua kasaan. Yöksi pistetään muutenkin kaappiin muuten saattaa löytyä enää palasia kissojen jäljiltä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja puuhasteluja. :) Ja tuo keittiön pöytäliina on muutes tosi ihana!! ♥

    VastaaPoista
  2. juu mun oli pakko hakia se liina jyskistä, ainakin nyt pääsiäisen ajan pidän:)

    VastaaPoista