maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevätiloja

Ihan hyvin täällä menee vaikka pieni tauko ollutkin, välillä vaan ei tunnu olevan mitään kirjoitettavaa. Ollaan ulkoiltu, käyty kirppareilla ja kirjastossa. Sitä samaa:)).
Olin mukana jopa meidän lähipuistossa, eli vallannut hieman elämää takaisin, no tosin oltiin autolla ja ei varmaan varttia pidempään, mutta alku sekin.


Hiekkikselläkin on muutamia hiekkakakkujatehty, äiti vaan on laittanut liian ison lakin, mutta pääasia että on kivaa. Asuna on ollut kätevä me toon haalari, ja kumisaappaissa vikingiä ja bungaardia. Kurahanskoja ei sitten itse hankittukaan kun mummu oli ostanut halpa-hallista.


Kirjasto on neidille jo erittäin tuttu paikka, käydäänhän siellä jopa pari kertaa viikossa, yöpöydältä löytyykin aina jättikasa lastenkirjoja. Neiti menee aina suoraan lastenosastolle ja poimii itselleen kirjoja ja istahtaa siellä sohvalle niitä lukemaan. Yritän kyllä itsekin valita mieluisia, tällä hetkellä kiinnostaa kaikki auto-ja koneaiheiset, niitä saakin isäntä sit mielummin lukea, mä en tykkää:).


Me ihailtiin eilen mainoksessa olleita haravoita(onko ne haravoita vai haravia?) ja tänään sit käytiin hakemassa. Nyt on kaikille omansa. Ja heti olisi pitänyt päästä haravoimaan; no kyllä niitä sitten tänään testattiinkin.Huomattiin sitten että ne haravathan on melkein sävy sävyyn meidän saappaiden kanssa.Oikein mukavaa viikonalkua.

9 kommenttia:

 1. Meillä on myös tänään haravat heiluneet :) Äidillä enemmän kuin tytöllä :D Oma tyttö keskittyi lähinnä leskenlehtien kasteluun ja lopulta kävi uimassa vesilätäkössä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no onneksi tässä meidän luona ei suurempia lätäköitä ollut, muuten olisi voinut käydä samoin:D

   Poista
 2. On kyllä söpikset haravat!! Täälläki hieman on jo harava heilunu. Enemmän vaan tälläsiä kelejä, kiitos :D

  VastaaPoista
 3. Meidän takapiha on edelleen täynnä lunta, ettei haravoinnista tule vielä mitään. Ihanan iloisen suloisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. löytyy meidänkin takapihalta pikkuisen lunta vielä, mut eiköhän sekin pian sula.

   Poista
 4. Meilläkin olisi innokkaita haravan käyttäjiä, mutta näiltä kulmilta ei vain ole löytynyt lasten haravia mistään, ei niin mistään! Mummi sitten meni ja osti puutarhakaupasta irtolavat, jotka ovat aika isot, kun ovat aikuisten kokoa. Onneksi kuitenkin muoviset, sellaiset lehtiharavan tyyliset. Niihin sitten vain varret ja ei kun haravoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no onpas omituista, me haettiin multasormesta. No mummi on keksiny kätevän keinon:)

   Poista
 5. Onpas söpös saappaat kummallakin :) Millikin tykkää kans haravoida, mutta me asutaan nyt toistaiseksi kerrostalossa (sijanti ratkaisi) joten pääsee haravoimaan vain mummin luona, mutta onneks mummi osuu tossa 5km päässä niin sinne ole mitkä matka :)

  VastaaPoista