maanantai 12. maaliskuuta 2012

Lisää kirppuilua ja asiaa lastensuojelusta

Eli tässä niitä löytöjä kotiin ja onpa myös taas jotain vaatettakin neidille :))

kenkälaatikko

neidille jokin :D

pieni astiankuivausteline

kyltti

kaksi pientä henkaria

tildapurkit, astia pyykkipinnoille, puinen laatikko ja lasikulho

name it mekko

gymboree mekko/tunika

mekko neidille

phister ja philina tunika

ja en mä nyt ihan vain liilaan halua neitiä pukea keväällä joten lisäks sai tulla ticketin haalari:)

Myös vaikeampaa asiaa pyörii tässä mielessä, enkä oikein tiedä mitä ajattelisin asiasta, pariterapiassamme päätettiin että pitäisi tehdä lastensuojeluilmoitus. Saisi apua positiivisessa mielessä. Mä en vain valitettavasti ole kuullut kuin kieräilyä ja huonoja asioita. Olen tällä hetkellä tosi ymmällään ja myöskin pettynyt ja vihainen. Sisimmissäni tiedän ettei ole mitään pelättävää, mutta silti epäilyttää. Tällä hetkellä en osaa enempää sanoa. Tulossa on kyllä asiasta lisää mm.terapeuttien rooleista, mutta tällä hetkellä olen asiasta hiljaa.


Hyvää alkuviikkoa kaikille

5 kommenttia:

 1. Lastensuojelu on oikeesti instranssi, josta voitte saada juurikin apua. Toimin itse lastensuojelun perhetyössä ja tunnistan hyvin tuon pelon, joka kaikilla alkuun on,mutta kun se yhteistyö lähtee käyntiin, niin sitten huomaat, että pelot oli turhia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä ole apua vastaan, parasta mä neidille ja meille muillekin tahdon. Enemmän olen pettynyt asiaan miten kaikki esitettiin ja minkä roolin oma terapeuttini ja pariteraupettimme ottivat. Kun muutaman käynnin jälkeen ei tosiaan koko kuvaa asioista ole.

   Poista
 2. Ihania kirppislöytöjä olet tehnyt. Kurkkaappa viimeisin postaukseni ;)
  http://kaksitassua.blogspot.com/2012/03/selia-arvonnan-voittaja.html

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kirppislöytöjä olet tehnyt!! Voi kun täälläkin olisi edes vähänkään tuollaista kirppiksillä, eikä vain ikivanhoja vaatteita yms. Ymmärrän hyvin tunteesi lastensuojelua kohtaan ja taidan aavistella myös tavan, millä asia sinulle esitettiin<3 Voimahalauksia<3 Muista, että olet Ihana äiti, vaikka muut olisivatkin sitä mieltä, että tarvitsette nyt apua kotiinne, että saisit levätä.

  VastaaPoista
 4. Rutkasti voimia sinulle ja perheellesi! Olet ihailtavan rehellinen blogissasi ja siksi tätä käyn katsomassakin. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää. Ls on pelottava asia, mutta toisaalta siinä on paljon sellaisia työmuotoja, joista voisi olla teille apua. Sinulla on ihana pieni tyttö, varmasti ristiriitaiset tunteet monella lailla ilmassa. Pitää vain ajatella, että avun kautta vahvistutte ja se vahvistuminen on myös lapsesi etu. Voimia!

  VastaaPoista