lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kevätvaatesovitusta ja muutakin:)

Sain neidin sovittamaan ticketin haalariaan, vähän piti kyllä houkutella. Reilun kokoinenhan tuo 92 on ainakin lahkeista. Neiti on suunnilleen sen pituinen nyt. Nuo kengäthän on Vincentit ja pipo Selian. Tuon pipon tosiaan teki Selian Riikka kun voitettiin arvonta Jonnan blogista. Haluttiin sitten pupupipo kun neiti tykkää niin niistä. Vähän isohan se vielä on, mutta siitä saadaan sit syyttää mummua kun hän mittasi neidin pään.


Ja tuo hello kitty on pikku hiljaa ujuttautunut meillekin (vaikka yritin välttää), leluissa ja pehmoissa, ja nyt toin pahvisen salkun kirpparilta.


Muuten elämä menee ihan hyvinlaisesti. Ls-asia ei ole vielä edennyt ja itse en näe sille oikeastaan tarvetta, mutta en oikein tiedäkään että mitä se sitten tarjoais. Mä sain itse nyt vihdoin tavata toimintaterapeutin joka tulee viikottain meille kotiin auttamaan valtaamaan elämääni takaisin lähiympäristöstäni, hus paniikit ja ahdistukset.

Myös tulevaisuudessa luvattiin rentoutusterapeutin aikoja.

Ja pariterapiaa olisi tarkoitus jatkaa, meidän välit  kyllä on parantunut yhtäkkiä pienten muutosten kautta. Meillä nauretaan nykyään jo ja kiusoitellaan ja vähän jopa suukotellaan ja kosketellaan:), kotona ei ole enää kireä tunnelma.

Hyvää ja iloista viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihania uutisia teidän kotirintamalta ja myöskin tosi ihana kevätsetti!

  Selian pipot pienenevät jonkin verran pesussa, joten susoittelen pesemään pipon.

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana neiti ja kuulumiset myös <3

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia :) Ja ihana toi haalari <3 meillä on sama takkina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko oli jotain vaaleanpunaista saada liilan sekaan:)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää tuo pipo, natsaa hyvin tuohon pukuun :) Ja kiva lukea hyviä uutsia!

  VastaaPoista
 5. Hauska kuulla että menee paremmin! Pupupipo on ihana, meillä on talveen nyt ollut sellainen ja on ollut tykätty. ja parempi iso kuin pieni, eikös juu.

  VastaaPoista