maanantai 20. helmikuuta 2012

Haluan oppia

No tietenkin vaikka mitä, mutta kävelemään korkkareilla.

 Nuorempana käytin kyllä korkeakorkoisia kenkiä, mutta nykyään näytän pikemminkin huvittavalta ja horjuvalta kuin naiselliselta millä koroilla tahansa. 

Onko teillä vinkkejä miten oppia uudestaan korkkarien käyttöön. Ja ne kyllä tuntuu niin epämiellyttäviltäkin, ehkäpä kauneuden eteen pitää sitten kärsiä. Osaan kuvitella ja tosiaan vain kuvitella kun kesällä liihottelen näillä menemään (oikeasti on jotkut ballerinat).

Edelliset löytyi kaikki täältä.

Ja haaveiden kohteena on nyt edullisia kenkiä kun joitakin tuntuu haittaavan jos haaveilen hintavimmista tuotteista :).

Uusi kamerakin on hankittu (ei edelleenkään mikään järkkäri), joten ehkä tänne blogin puolelle jotain uutta voisi kirjoitellakin.

Hauskaa alkuviikkoa.

5 kommenttia:

 1. Oman kokemukseni mukaan asiaan auttaa parhaiten se, mikä yleensä kaikkeen muuhunkin. Toistoja, toistoja ;) Eli paljon vaan korkkareilla matkaan. Alkuun tuntuu pahalle kunnes opit ja totut taas. Esim. jotkin geelipohjalliset voisivat auttaa päkiöiden väsymiseen. Tsemppiä harjoitteluun! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkäpä tosiaan täytyy täällä kotosalla ruveta siivoillessa pitämään korkkareita, mutta kyllä on tosiaan hankittava ne pohjalliset, jalat on jo pelkästä ajatuksesta kipeät. Mahtaa olla aika näky siivota jossain kalsareissa ja korkkareissa:)

   Poista
 2. Mua taas ei voisi enää vähempää kiinnostaa. Nuorempana olin aina korkkareissa, ne tuntuivat maailman luonnollisimmilta jalkineilta! Jos joutui jotkut matalat jostain syystä laittamaan hetkeksi (kuten vaikka kumpparit), tuntui tosi oudolle! Nyt korkkarit tuntuis kidutukselta =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ne tuntuukin kauhealta jalassa, mutta kaipaan elämääni luksusta ja naisellisuutta ja mun ajatuksissa korkkarit antaa sitä:)

   Poista
 3. Ihania kenkiä! Olisi mukavaa laittaa vaikka juhliin!

  VastaaPoista