torstai 27. lokakuuta 2011

Lehtiä, lehtiä...

Haravoitiin neidin kanssa hieman tänään ja hauskaa oli. Äidin haravoimat kasat pääty heti jonnekin muualle.myssy siskon tekemä, takki benetton, housut kappahl, hanskat jonathan, kengät viking
Nimittäin pyörän perälle:D

Mutta kyllä oli oikeasti tosi paljon apuakin kun neiti keräs kaikki lehdet sankoon niin ei tarvinnut itse kyykistellä. Ja yhdessä täytyi käydä viemässä aina lehdet pois. Kaikkeen halutaan nyt osallistua. Äidin oma pikku apuri.

Ja toisenlaisiakin ihania lehtiä:Mä en vain millään malttaisi avata ja lukaista. Näihin sisältyy niin ihana lupaus. Tahdon vain hypistellä ja ihastella. Lisää glögiäkin täytyi jo ostaa.

4 kommenttia:

 1. Oi, joululehtiä! Odotan jo kovasti milloin posti tuo Kauniit Joulukodit-lehden.. Edellisvuosien numeroita olenkin jo ahkerasti selaillut :)

  VastaaPoista
 2. mä en ole vielä edellisvuosien lehtiä esiin kaivanut, mutta kaupasta piti nuo ostaa kun huomasin:)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen jo ensimmäisen joululehden ostanut, niitä on niin ihana lukea kynttilänvalossa. : )

  Onneksi meillä on joulu keskellä kaamosta..

  VastaaPoista
 4. minà ymmàrràn tàysin mità sà tarkoitat tuolla lupauksella. Itsellàkin on tapana "hautoa" kaikista ihanimpia asioita niikuin just suomalaisia lehtià, mà nautin niistà monin verroin kun ensin ensin odotan ja tiedàn ettà ne on olemassa ja sitten toisen kerran lukiessa :)

  VastaaPoista