sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kolmekymppiset

Huh huh, valmistelut meni kyllä vituralleen, mutta selvittiin kaikesta kuitenkin. Perjantai-ilta meni leipoessa, osaa leivottiin jo torstaina, lauantai-aamu meni siivotessa. Onneksi neiti oli mummulla yökylässä. Hommia hidasti vielä miehen epilepsiakohtaus kesken imuroinnin. Jotain jäikin tekemättä, mutta ei haitannut. Tarjoilut onneksi kelpasi kuitenkin vieraille.


Kakkupohja ei onnistunut vieläkään, kakun kaksi alimpaa kerrosta oli kostutettu aivan liikaa että kakku oli yön aikana levinnyt, ei muuta kuin käsillä vähän muotoilua. Ensimmäinen kermasatsi muuttui voiksi, toisesta kermasatsista osa lensi pitkin seiniä, lattioita ja vaatteita. Kinuskiin sotkeutui kakunmuruja. Joka tapauksessa tuloksena oli karpalokinuskikakku. Maku oli kuitenkin luultavasti hyvä, tai sitten vieraat valehteli. Eräs sanoi inhoavansa täytekakkuja, mutta tämä oli kuulemma hyvää.


Porkkanapiirakka vietiin käsistä, oli kuulemma herkullista, tosin sitä tuli leivottua niin paljon että osa sai mukaan kotiinviemisiä, ja tuli myös leivontatilauskin:). Kaurakeksit oli jo etukäteen hyväksi todettuja.

Tarjolla oli myös korvapuusteja ja dallaspullia, jotka loppuivat. Onneksi niitä löytyy pakkasesta muutama omaan käyttöön.

Tarjoilujen väri oli hieman tylsähkö, mutta suunnittelin siltä pohjalta mitä kotoa löytyy. Astiasto on rakkaan mummuni perintöä.

Kivoja lahjoja sain kaikenkaikkiaan. Kiitos vieraille.

Tässä vielä esittelyssä torstai-illalta siskon koira ja neiti.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa herkulta tuo karpalo-kinuskikakku!

  Mitäs lahjuksia sait?

  Niin ja ONNEA paljon!

  VastaaPoista
 2. oli kyllä hyvää jarna ja kiitos onnitteluista. Sain arabian lyhdyn ja itse tehdyt kämmekkäät, mieheltä lahjakortin kasvohoitoon, bodyshopin tuotteita, mariskoolin, rahaa, lahjakortin ihanaan sisustuskauppaan ym..kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos.♥ Ja onnea siulle näin jälkijunassa!! :) Ihanat tarjoilut.

  VastaaPoista