keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen arvontani

Nyt olisi aika järjestää ensimmäinen arvonta, ja toivottavasti tykkäätte palkinnosta. Onnekas saa Ilona Pietiläisen Villa Charme tuunaa ja kaunista kotiasi.

Takakannessa kerrotaan näin:
Villa Charme on täynnä kesäunelmaa, kiireettömiä kesäpäiviä, tuoksuja ja puuhastelua. Voit tulla kanssani avoimesta ovesta ja nähdä mitä kaikkea vanhan talon huoneista voikaan löytää. Voit kulkea vanhoilla lautalattioilla hiljaa ihaillen ja kuunnellen tarinaa vuosien takaa. Villa Charme on täynnä kesäjuhlia ja naurua, täällä ei voi ottaa kaikkea vakavasti. Siis hymyile - juostaan, rinsessoidaan ja nauretaan. Kesä on hyvä tekosyy ihan kaikelle!


Ja säännöt ovat:
Saat yhden arvan kommentoimalla tähän postaukseen, kaksi arpaa jos kommentoit+olet lukija, ja kolme arpaa kun kommentoit+olet lukija+linkität arvonnan blogiisi.

Ja arvonta päättyy 30.7.2011.

Onnea arvontaan :)

19 kommenttia:

 1. Kahdella mukana :) Jännä kirja, en olekkaan törmännyt tuohon ennen, mielenkiintoinen lukupaketti varmasti!

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukaan. Ihanat sivut sinulla :)

  VastaaPoista
 3. kahdella arvalla kokeilemassa onnea!

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen kirja!!
  Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukaan! Vaikuttaa ihanalta kirjalta :).

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla kokeilemassa tuuria. Olen tuota Villa Charme kirjaa kiinnostuksella katsellut ja toivonut saavani sen jostain käsiin. Todellinen kiireettömän kesäpäivän toivekirja..

  VastaaPoista
 7. ihanan kirjan arvonnassa yhdellä arvalla.
  Mukavaa heinäkuuta :)

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Tuo Villa Charme on niitä sisustuskirjoja, jonka todella haluaisin omaan kirjahyllyyn. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin tässä kirjassa ei sisustusta "suoriteta" vaan annetaan rakentua rauhassa ja rakkaudella.

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana! Villa Charme on tosi ihanan oloinen.

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla minäkin tulisin arvontaan mukaan. Vaikuttaa oikealta "riippumatossa kauniina kesäpäivänä" -kirjalta.

  VastaaPoista
 11. Niin ehdottomasti mukana. Syksy on ihan kulman takana, tätä kirjaa olisi mukava lueskella takkatulen ääressä kun ulkona sataa vettä ja palata takaisin ihanan pitkään ja lämpimään kesään. Kaksi arpaa kiitos.

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla kommentin voimalla mukaan arvontaan minäkin. Mukavaa, että löytyy suomalaisiakin ihania sisustuskirjoja eikä pelkkää tuontitavaraa.

  - eevula -

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!

  VastaaPoista
 14. voi terhi, arvonta päättyi jo eilen:(

  VastaaPoista