keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Puistoilua, päikkäreitä ja kirpparia

Käytiin toissa päivänä vaihteeksi toisessa puistossa tuolla kaupungilla, neidillä oli hauskaa varsinkin kun sai katsella muita lapsia. paita kappahl, legginsit lindex, sandaalit superfitPäikkärien aikaa saa rentoutua pihlajan alla kahvin (kofeiiniton pikakahvi) ja suklaan kera.
Kirpparilta tuotiin jotain kotia

marimekko hellehattu äidille 4€

peltinen taulu 3€

kassi 1€ ja benetton tikkitakki 6€
Tuota takkia löytyy jo vaaleansinisenä ja beigenä, mutta ei tuota vaaleanpunaista voinut sinne jättää.

Alennusmyynnit kovasti houkuttais, vaikka ei me oikeastaan mitään tarvita, mutta eihän sitä tiedä jos jotain pakko saada tulee vastaa. Oottekos muut tuhlannut aleen. Nuo superfitin sandaalit ostettiin, mutta ne olikin pakko hankkia.

1 kommentti:

  1. Suloinen pieni kesäneito! Kivoja löytöjä kirpparilta. Mä oon vähän käynyt alessa, mutta eipä mitään ihmeellistä ole tarttunut mukaan... mainitsemisen arvoista yksi ihana pilkullinen kannu ja saman sarjan kulho, siinä tärkeimmät :)

    Ihanaa, että saat pienen hetken päivällä itsellesi, kun pienokainen on unilla. Ne on sitä arjen pientä luxusta :) Me ollaan oltu pari päivää rannalla lasten kanssa ja kivaa on, kun ovat jo sen verran isoja, että saa itsekin istua ja nautiskella arskasta. Vaikka toki koko ajan silmä kovana vahtaankin järveen ja lasken omiani ;)

    VastaaPoista