lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh hellettä ja mummun ikävä

Tämä kuumuus alkaa kyllä olla mulle jo liikaa :), tosin ens viikolle luvattua 15-19 ei kyllä miellytä sekään, eikö vois olla vain ihan sopivaa. Vesileikit onneksi vähän viilentää. Neidillä on ollut kauan suun ympärillä tuollaista punaista näppylää, oliskohan jotain allergiaa tai johtuuko kun tutti on paljon suussa. Mulla on kans itsellä pienenä ollut samanmoista.


Mummulan väen piti tulla tänään tai huomenna sieltä lapista, mutta taisi iskeä ikävä kun tulivat jo ke-to välisenä yönä. Eilen oltiin sitten jo mummulassa viettämässä hellepäivää. Neiti lotras veden kanssa, ja nautti. Juotiin paljon laimennettua mehua, nyt on pääasia että juo.Vähän suostuttiin altaaseen kun mummukin oli siellä, viimeksi kun yritin niin neiti vain voivotteli kun pylly kastui:)


Trampoliini on niin hauska mummulassa, varsinkin kun tukka on aivan sähköinen.

Mummu haki tänään jo neidin luokseen yökylään, joten epäilen että ne tosiaan tulivat sieltä lapista ikävän takia. Tänään vievät neitiä rannalle ja mitähän ne siellä muuta keksii, tietysti syödään herkkuja äidiltä salaa:). Minä aion vaan kotona olla vaikka oliskin kaikenlaista puuhaa, mutta ei tässä kuumuudessa mitään jaksa.

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia:) Mummulassa onkin ihana syödä herkutella ja viettää luksuselämää:) Nautihan sinä vapaastasi ja rentoudu!:)

    VastaaPoista
  2. Söpö neito ja ihania kuvia! Eiks vaan olekkin kivaa kun on tuollainen mummila, johon lapsi aina välillä pääsee lomailemaan ja saa itsekin sitten 'lomailla'. Meidän pojat on olleet jo viikon mummilassa pohjoisessa ja saas nähdä koska malttavat kotiutua :) No, mutta onneksi meillä on nuo tytöt tässä kotona niin ei ole ihan orpo ja toimeton olo ;) Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. on kyllä hyvä olla olemassa mummula, saa itse ladata akkuja ja neiti vähän erilaista viihdykettä:)

    VastaaPoista