maanantai 2. toukokuuta 2011

Viimeaikaisia hankintoja

Eipä mitään erikoista ole tullut hankittua, jostain syystä en ole tehnyt mitään löytöjä ja sitten musta on tullut hirvittävän pihi, en olisi valmis maksamaan mistään juuri mitään ja eipä ylimääräistä oikein olekaan pihalle on kaikennäköistä ostettava.

Oltiin eilen pikaisesti vapputorilla, räntää satoi, ostettiin pussi hattaraa jota illalla maistettiin, oli oikein jännää. Se oli mun herkkua lapsena mutta silloin kyllä myytiin sellaises tikussa.


Lushin tuotteita on tullut tilailtua ne on niin ihania. Ja tuotteita on puoliteltu siskon kanssa :)


Jotexilta tuli tämä ihana kruunu, tuli pariksi pienempikin, tuohon isompaan oli pakko hankkia muratti. Tuli sieltä yksi lamppukin ja päiväpeitto. Lamppu meni varastoon kun ei ollut nyt mitään käyttöä ja päiväpeitto ei ollut yhtään sellainen mitä odotin mutta en jaksanut palauttaa,  saa toimia ulkona piknik peittona.


Netanttilasta tuli tämä kukkasohva, nappaan kuvan nyt nettisivuilta kun en jaksa käydä pihalla kuvaamas :D


Sisustussydämestä pitäis olla matkalla tällaisia


Ja matkalla pitäis olla myös tällaiset mulle hepostaSitten jotain kirppikseltä, liilat caprit, tennarit mulle, gymboree mekko, lampetit, jalkojenkuorinta ja kaksi partylite saippuaa.Ja kirjaostoksia ja muuta. Isäntä osti neidille mörri-möykkyä lp:nä (ei meil kyl ole soitinta), mutta vaarilla on. Eng. maalaisunelmia, kaksi englanninkielistä jamie oliverin keittokirjaa (huomasin kyllä että multa löytyykin jo toinen suomenkielisenä), kaksi muuta keittokirjaa englanninkielisenä, puutarhakirja ja valokuvakehys.No tulipa listaus, hyvää alkuviikkoa kaikille:)

5 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Tuo Gymboree mekko huutaa suorastaan meidän Tildaa! Jos ei teille passeli, niin täällä olisi erittäin halukas ostaja! ;)
  t. Inka

  VastaaPoista
 2. Ihania hankintoja:) Etenkin tuo kukkasohva ja kukkakruunut ovat ihania:)

  VastaaPoista
 3. inka se on kokoa 3T niin on ainakin vielä meille iso :)

  syysunelmia: mä tykkään kans

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania kaikki! Lushit on luxusta edukkaasti, nam. Ja nuo Sisustussydämen jutut in söpöjä. Penkki kiva. Kaikki kaikki, iik!

  VastaaPoista
 5. 3t olisi meille juuri passeli! Mailaa jos haluat siitä eroon ;) Itse olen muuten myös lähiaikoina tehnyt tosi hyviä kirja löytöjä kirppiksiltä, mm. sisustus ja lastenkirjoja. Taitaa olla ihmisillä kevätsiivoukset päällä! :)

  VastaaPoista