lauantai 21. toukokuuta 2011

Vehreys meidän takapihalla

On ollut kiinnostavaa lukea blogeista kun toiset hehkuttaa että puissa on niin lehtiä ja toiset odottaa niitä kovasti. Innostuin sitten pikaisesti nappaamaan meidän takapihalla pari kuvaa että minkälainen vihreys täällä lakeuksilla on tällä hetkellä.

Kovin kateellisena olen isännälle jauhanut muiden blogistien istutuspöydistä joten hänpä jonkinlaisen nikkaroi mulle, ei kyllä ollut ihan sellainen kuin suunnittelin mutta menetteleehän tuo, tosin on vielä hieman keskeneräinen.

Mummulassa istuttelin tänään kasvimaalle punajuurta, porkkanaa, tilliä, kyssäkaalta, persiljaa, pillisipulia, salaattifenkolia, jääsalaattia, naurista, pinaattia, retiisiä ja juuripersiljaa. Viime vuonna kasvatin ensimmäistä kertaa salaattifenkolia, kyssäkaalta ja palsternakkaa, taisi kuitenkin olla vain aloittelijan tuuria kun niin komeita oli. Viljelykehikko nyt jää tänä vuonna tekemättä omaan pihaan mutta ehkäpä jotain yritän ruukussa kasvattaa. Ja kasvaahan tuolla jo ruohosipuli ja venäläinen rakuuna.

Hyvää lauantai-iltaa, kohta siirryn selviytyjien ja lakritsajäätelön pariin.

Ps. sain taas muutama ilta sitten niin pahan paniikkikohtauksen, että on ollut aika haipakkaa muutama päivä, voisin tuosta kohtauksesta tai siis minkälaiselta musta tuntuu siinä kirjoittaa tarkemmin jos jotakin kiinnostaa:D

5 kommenttia:

 1. OI mahoton!! Meillekkin tommonen vihreys kiitos nyt!!

  Ja sulla on lakritsijäätelöäkin, niiisk:D

  VastaaPoista
 2. eiköhän se teillekin tule, ja nyt kyllä tyhjenee mun purkki jäätelöstä:(

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vehreyttä:) Halauksia<3 Kirjoita vaan tuosta paniikkikohtauksesta. Minulla on nyt ollut sellaisia kohtauksia myös muutamana iltana, että epäilen niiden olevan paniikkikohtauksia. Siksikin olisi hyvä lukea, miltä sinusta nuo kohtaukset tuntuu. Joten kiitos jo etukäteen postauksesta<3 Rauhallista launtai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 4. syysunelma:kiitos tuesta ja taidanpa sitten kirjoittaa vaikka huomisella jos ehdin:)

  VastaaPoista
 5. Ihana, lumoava vihreys! Tätä niin kovin rakastaa näin kesällä, kun luonto on kukoistuksessaan :)

  VastaaPoista