tiistai 31. toukokuuta 2011

Eikä!!

Nyt sitten kävi niin kuin pelkäsin, päädyttiin siihen tulokseen että tämä uusi  lääke ei ole sopiva mulle, joten ei kun lääkepurkuun taas. Tietoa ei ole vielä, että onko paluu vanhaan lääkkeeseen vai josko joku toinen uusi. Turhaa kidutusta ollut, mutta onpahan selvitetty tämän lääkkeen kohtalo. Toivottavasti ei koko kesä mene pilalle tämän hakemisen kanssa. 

kuvahaulla googlesta sanalla ei voi olla totta.
Neidin kanssa ollaan vietetty yö mummulassa, kamera vain harmillisesti jäi kotiin.

Meillä oli viime viikolla myös 1,5v neuvola, pituutta oli neidille tullut 83,5cm ja paino oli muistaakseni 11,7 kg. Neiti ei ollut sitten lainkaan yhteistyökykyinen vaan huusi ja itki, neuvolakorttiin olikin kirjoitettu että luonnetta löytyy. Rokotusta ei saatu koska nuhaa oli sen verran vielä, uutta aikaa vain sitten kun ollaan parannuttu kokonaan. Saatiin myös tai siis kysyttiin että halutaanko lähete fysioterapiaan tuosta neidin kävelystä kun ei oikein meinaa sitä puuhaa tehdä, mutta meillä on jo numero sinne, harjoitelkoon vielä hetken rauhassa. Olen kyllä miettinyt josko jaloissa olisi jotain, kun ne ovat kuin isännällä: sojottavat ulospäin.

 Minkälaiset kesäsandaalit olisi oikein tukevat ja hyvät kävelyä arastavalle?

7 kommenttia:

 1. Voi kurjuus tuon lääkkeen kanssa:( Toivottavasti uusi sopivampi lääke löytyy pian!<3 Eccon sandaalit on todella hyviä ja tukevia. Tukevat juuri oikein lapsen nilkkoja kävelyyn oppimisvaiheessa. Onhan ne toki tyyriitä, n.59e Prismassa, mutta minä ainakin mielelläni panostan tyttöjen kenkiin, kun on kuitenkin niinkin tärkeästä asiasta kuin kävelystä kyse:)

  VastaaPoista
 2. pitääpäs käydä eccoja katselemassa:)

  VastaaPoista
 3. Aggh kirjoitin kommentin ja se katosi kun taas tämä blogger pomppi tuonne kirjautumissivulle. Mutta siis pointti oli että tosiaan kannattaa panostaa kenkiin, hyviin sandaaleihin, eikä mitään kangaskenkiä jotka ei tue yhtään, pitää. :)

  -Nelly

  VastaaPoista
 4. Moi! Ei tarvitse loukkanantua, mutta vie ihmeessä se tyttö sinne fys.terapiaan! Eka käynti on arvio ja mahdollista kotiharjoittelu ohjeistusta. Jos mitään poikkeavaa ei ole, sehän on hyvä, mutta jos tyttö sattuukin tarvitsemaan tukea kävelemään opettelusssa, on se parempi saada mieluummin aikaisemmin kun myöhemmin. Jos jotain ongelmia on, niin ei niitä voi poistaa viivyttelemällä. Pahenevat vain. Itsellä hyviä kokemuksia fys.terapiasta :)
  Meillä on saman ikäinen nuorin lapsi, kuin teillä ja aika hurjalta tuntuisi jos hän ei vieläkään kävelisi..
  Fyssa voi tosi helpostikin saada tytön kävelemään, niin pääsette nauttimaan kesästä kävelevän taaperon kanssa :) Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: olenkin ajatellut soitella sinne, että voi sulkea pois ettei ole mitään vikaa

  VastaaPoista
 6. Herkkyyskausi kävelyyn opetteluun sammuu juurikin 1½-vuotiaana. Jos lapsi ei vielä kävele, hänet pitää opettaa kävelemään. Se on haastavaa ja vie aikaa, joten suosittelen välitöntä yhteydenottoa fyssalle, joka antaa teille ohjeet opetteluun. Etenkin nyt, kun ovat varmasti kesän ajan puolella teholla ja heinäkuun taatusti kiinni, saattaa jo ekan ajan saaminen vierähtää pitkälle. Älä enää siis odottele, se on lapsen etu saada apua.

  Tsemiä myös lääkeviidakkoon! Kunpa se oikea pian löytyisi. Kaunista ja aurinkoista kesää teille!

  VastaaPoista
 7. ensi viikolla otan yhteyttä fysioterapeutille. Ja kyllähän neiti siis kävelee ja jopa juoksee mutta vain kädestä kiinni pitäen.

  VastaaPoista