sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Voi harmaus

Koko päivän on satanut vettä ja ollut taivas harmaana. Ulkona on suorastaan rumaa, mutta tämä nopeuttaa vain kevään tuloa :). 

Vietiin tänään tavaraa kirppikselle, mitään hirveää määrää lastenvaatteita ei tarvinnut vietä kun olen niitä aikaisemmin myynyt kirppiksillä ja huutiksessa, mutta jotain kuitenkin. Ja kaikkea muuta kodin sälää, kirjoja ja dvd-levyjä. Haluan paljosta tavarasta eroon (että saa sit hankkia uutta;)). Tarkoitus ei ole niinkään tienata kunhan nyt pöytävuokran sais katettua ja ei mulla mitään vastaankaan ole pientä plussaa :D.

Mies (lue: käskin tuoda) toi eilen tulppaaneja kun olin pentikiltä ostanut uuden maljakon. Joutuivat hyllyn päälle lopuksi kun kissan kerran jo veti pöydältä kaiken lattialle, ihme että maljakko säilyi ehjänä.

halusin hennon vaaleanpunaisia, mut ei miehet kuuntele

Ei kenelläkään olisi mitään hyvää muffinsireseptiä joihin tulee sitä mariannerouhetta. Tarkoitus oli kyllä tehdä suklaamuffinseja, mutta koska en ole ostanut suklaata, kun sen syömistä piti vähentää niin kummasti tuo meidän taloussuklaan on joku kuitenkin napostellut kahvin kanssa koneella :D.

Hyvää sunnuntai-iltaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti