tiistai 12. huhtikuuta 2011

Taas on harmaata

Mutta onneksi ihanien lehtien selaus tuo kevätmieltä. Neiti on innostunut hiekkalaatikosta ja sen huomaa kotona kun tuntuu olevan hiekkaa joka paikas, koko ajan saa imuroida.

Meillä kokeiltiin eilen tuota satunallejen muovailuvahaa ruokaa odotellessa. Ensin siihen oli iljettävää koskea ja eipä sillä oikeen mitään tehty. Hauskinta oli kun äiti teki siitä palloja ja naruja ja sitten pudotteli niitä pöydälle plöts. Ja suuhun ei yritetty pistää.


Tosi vähän olen tehnyt kirppariostoksia viime aikoina, joko ei ole löytynyt mitään tai sitten rahat on ollut finaalissa, mutta jotainhan sieltä kuitenkin on tullut raahattua.

kätevä peltilaatikko, näyttää kuvassa paljon pienemmältä mitä on, 2 avattavaa pahvista pääsiäismunaa

tällainen kuvakehys seinälle, harmi vaan ei ole tällä hetkellä siihen sopivia kuvia, juuri teetin mutta ne on näihin liian pieniä

2 pientä muumi kahvikuppia, mistä neidin kanssa usein hörpätään leikkikahvia leikkileivosten kanssa.

Ja olihan siinä laventelisuitsukkeita rauhoittamaan hermojani ja muutama kynttilä.

Olin toissa iltana todella rauhaton enkä meinannut saada nukuttua ja sydän sanoi pumpumpum, hain lopuksi lääkkeen avuksi ja laitoin piikkimaton selkäni alle. Siinähän kävi sitten niin että nukahdin saman tien ja heräsin kahden tunnin päästä piikkimaton päältä ja ai kun mun ihoa poltteli kun se vetäytyi taas muotoonsa (eli ne reiät katos nahasta). Ei passaa nukahtaa sen päälle :))

Pitäis kuvata meidän kesävaatteita jossain välissä kun jostain löytyis sopiva inspiraatio niin sais tehtyä inventaario että mitä vielä tarvittais :).

Hyvää viikon jatkoa kaikille

4 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä oot tehnyt.

  Parhaat ilmeet toisella! :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ymmärrä miten sitä hiekkaa on ihana joka paikassa. Sukassa ja kalsareissa, hupussa ja saappaat täynnä. Ja sitten toki eteinen ja koko muu huusholli.

  VastaaPoista
 3. terhi: joo ilmeet oli mainioita

  tanjus: sitä on siis joka puolella:)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä ja ihana pikkuinen prinsessa! ♥ :)

  VastaaPoista