perjantai 11. maaliskuuta 2011

projekti valmiina, neidin väreihin tutustumista ja kirppuilua

Tämä mun ensimmäinen maalausprojektini on nyt valmis ja voin sanoa että olen maailman surkein maalari, mutta omaan kotiinhan se vain tulee:)Hankittiin tällainen ihana rautasohva joka oli tarkoitus keittiöön mutta olikin aivan liian massiivinen sinne niin saa nyt olla neidin tulevassa huoneessa, ennen kuin saadaan lottovoitto jolla hankitaan talo jossa on suuri tupakeittiö :)


Siskoni oli meillä eilen kyläilemässä ja puuhasi neidin kanssa joten silja sai ensimmäisen kerran kokeilla sormivärejä, mielenkiintoista tuntui olevan.


Kirppissaalis ei ollut tänään suuren suuri, joitakin leivontavälineitä neidille ja pieni nukke jotka ovat jääneet autoon niin en jaksanut kuvattavaksi hakea sekä jotain muuta pientä

suloinen seinäkoukku
ihanat mukit ja joku tuollainen perässä vedettävä alusta
huono kuva mutta valokuvakehys-kirjatuki ja vaaleanpunaiset säilytysrasiat jotka sisko sitten otti
kesähattu ja sortsit
2 valkoista lakanaa ja verhokangas
Suurin ostos noudetaan vasta maanantaina joten siitä kuvia silloin.

Ja osaisiko joku neuvoa miten linkitetään arvonta kun mielelläni kivoja tuohon sivupalkkiin linkittäisin. Sekä miksi saan valittua enää vain yhden kuvan kerralla julkaisutekstiin. Vähän hidasta yksitellen niitä laittaa.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille ja ei muuta kuin haaveillaan ja toivotaan että saletisti natsaa.

2 kommenttia:

  1. Tuohon sivupalkkiin saa arvontalinkityksen menemällä oikeasta yläkulmasta ulkoasu kohtaan. Sitten oikeassa reunassa on lisää gadget kohta, valitse se. Valitse valikosta lisää kuva ja klikkaa sitä. Sitten liität siihen sopivan kuvan, otsikon ja kopioit sen arvontasivun osoitteen sinne linkiksi.

    Tuohon kuvien lisäykseen en ikävä kyllä osaa sanoa mitään.

    VastaaPoista
  2. minulla on niin tuore blogi etten osaa yhtààn neuvoa, mutta kuvat saan minàkin laitettua vain yksi kerrallaan.

    VastaaPoista