maanantai 21. maaliskuuta 2011

Neidin vaatekaappi

Otin haasteen eeviskäisen elämää -blogistilta ja paljastan neidin vaatteiden säilytyksen. Ja en järjestä ja siivoa etukäteen mitään, näette ihan rehellisesti koko kaaoksen :) Paitsi etten nyt saanutkaan kaikkia kuvia ladattua tähän kun LOPPUI TALLENNUSTILA, siis mitä mä nyt teen, mitä muut olette tehneet tässä tilanteessa. Pitääkö sitä pakosti ostaa.

Tässä kuitenkin mitkä vielä mahtui

alimpaan laatikkoon tavaran sekaan jemmattu kesäpukineita

kenkiä löytyy täältä, tosin siellä on nuo yhdet vauvakengät ihan vaan koristeenakin

ylimässä lokerossa säilytetään käytössä olevia vaatteita, alempana lakkeja, sitten hankskoja, sit huiveja ja villasukkia, alimmassa on sukkikset ja sukat

kenkiä tietokoneen vieressä

jemmavaatteita mitä saatu ja hankittu noissa ylhäällä olevissa laatikoissa ja kaikki ei ole edes mahtunut näköjäänitse tuunattu henkaritanko, missä mekkoja tunikoita, neuletakkeja ja muita takkeja ja näköjään yhdet kengät
tangon alapuolella on hyllyssä edessä lhbodyt ja topit takana phbodyt, vieressä paidat, sit legginsit, yökkärit ja muut housut. Tuolla alahyllyllä näkyy hameet ja kaikki muut sekaisin.


Kahdesta laatikosta puuttuu kuvat kun en saanut enää ladattua, mutta toisessa on kenkiä sikin sokin ja toisessa minkä juuri ja juuri sain auki niin kesävaatteita ja keväälle tarkoitettuja.

Ja hiusjutut ja korut säilytetään muumisalkussa, niillä on niin kivaa välillä leikkiä:)

Ja eteisestä löytyy käytössä olevat talvivaatteet, ja kuvaa en tuosta kaaostilasta olis pistäny vaikka olisin pystynytkin :DD

6 kommenttia:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan!On sitä teillekin vaatetta kertynyt :) Kumma kun mä oon blogannut 2-vuotta eikä mula ole tallennustila loppunut vielä kertaakaan?Mut kannattaa ennen lataamista bloggeriin aina pienentää kuvan koko, on nopeampaa ja vie sit vähemmän tilaa.

  VastaaPoista
 2. Kandee ostaa sitä tilaa, ei maksa paljoa ja tila ei sitten ihan heti lopu.

  VastaaPoista
 3. ja lisää täytettä lähti täältä meidän suunnalta tänään tulemaan :)

  VastaaPoista
 4. Hih, luin jotenkin huolimattomasti tuon alun ja mietin, että loppui tila sieltä kotoa, siis vaatekaapista. Ja juuri tuo "pitääkäö sitä aina ostaa" kolkutti minun omatuntoa, että "juu,u, pitäähän sitä, kun löytyy niin ihania vaatteita":D Kunnes sitten tavasin tekstin uudestaan ja tajusin, että bloggerista oli kyse!!:D Ihana nähdä muidenkin säilytysratkaisuja, meillä noita kenkälootia löytyy myös sieltä täältä!:)

  VastaaPoista
 5. heh syysunelma hauskasti sait luettua :)

  VastaaPoista